αθλητικά στοιχήματα

Cody Albert

Πώς να ξεκινήσετε με αθλητικά στοιχήματα

Τα αθλητικά στοιχήματα τοποθετούν απλά ένα στοίχημα σε ένα αθλητικό γεγονός. Στοιχηματίζετε ότι η ομάδα σας, το άλογο, ο σκύλος ή ο οδηγός σας θα κερδίσει. Αν κερδίσουν, έτσι κι εσείς! Εάν χάσουν, χάνετε το ποσό στοιχήματος. Τα αθλητικά στοιχήματα πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο, αν και στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτού του είδους τα στοιχήματα δεν είναι τόσο αποδεκτά όσο στην Ευρώπη.

Τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν για πρώτη φορά. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα, χάνετε τόση διασκέδαση και ενθουσιασμό και όλα Στοίχημα NFL αυτά μπορούν να συμβούν στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού σας! Η τέχνη των αθλητικών στοιχημάτων μπορεί να φαίνεται αρχικά συγκεχυμένη, αλλά μόλις εξοικειωθείτε με κάποια από τις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να εξηγήσετε τις έννοιες και τη λογική πίσω από κάθε τύπο στοιχήματος, είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει κατανοητό.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζήσετε αυτόν τον ελκυστικό τρόπο για να στοιχηματίσετε στα αγαπημένα σας αγωνιστικά και αθλητικά γεγονότα είναι να εξοικειωθείτε με τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα. Ωστόσο, για να επωφεληθείτε καλύτερα από όλα όσα έχει να προσφέρει το αθλητικό στοίχημα, πρέπει να μάθετε περισσότερα για αυτό.

Αθλητικό στοίχημα – Οι αποδόσεις

Πώς λειτουργεί το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα; Θα πρέπει να ξεκινήσετε μελετώντας τις αποδόσεις για το αθλητικό γεγονός που σας ενδιαφέρει περισσότερο να ποντάρετε. Όταν χρησιμοποιείτε διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα, μπορείτε να βρείτε αυτές τις πιθανότητες στα διάφορα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία που χρησιμοποιούνται από παίκτες διαδικτύου παντού. Πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό με ένα online αθλητικό βιβλίο για να μπορέσετε να τοποθετήσετε το στοίχημά σας, αλλά αυτό είναι απλό.

Μόλις επιλέξετε πού θα κάνετε τα αθλητικά σας στοιχήματα, θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θα τοποθετήσετε το στοίχημά σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να στοιχηματίσετε το ποσό των χρημάτων που έχετε επιλέξει, αλλά πρώτα, ας μιλήσουμε για το spread και πώς μπορεί να επηρεάσει το ποσό που στοιχηματίζετε.

Αθλητικά στοιχήματα – Το Spread

Το spread είναι ένα πλεονέκτημα πόντων στο αθλητικό στοίχημα, το οποίο συνήθως δίνεται στην ομάδα που γενικά αναμένεται να χάσει ένα συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Εάν αποφασίσετε ότι θα στοιχηματίσετε στην ομάδα που αναμένεται να κερδίσει, θα πρέπει να κερδίσει περισσότερο από τον αριθμό spread και να καλύψει το spread προτού θεωρηθεί ότι έχετε επιλέξει σωστά. Εάν επιλέξετε την ομάδα που αναμένεται να χάσει, αυτή η ομάδα θα πρέπει να χάσει λιγότερο από τον αριθμό spread για να θεωρηθεί σωστή η επιλογή σας. Εάν κατά τύχη η ομάδα κερδίσει με τον αριθμό των πόντων που επιλέχθηκαν ως spread, το παιχνίδι ονομάζεται push.

Κανένας που ασχολείται με αθλητικά στοιχήματα δεν κερδίζει τίποτα αν ένα παιχνίδι ονομάζεται push, αλλά παίρνετε πίσω το ποσό του αρχικού σας στοιχήματος. Η κατανομή πόντων γίνεται για να βγάλουν όλα τα στοιχήματα ακόμη και για το αθλητικό βιβλίο και συνήθως γίνεται για αθλήματα όπως μπάσκετ ή ποδόσφαιρο.

Αθλητικά στοιχήματα – Το στοίχημα

Εάν επρόκειτο να στοιχηματίσετε ενάντια στο spread, πιθανότατα θα τοποθετούσατε έναν τύπο στοιχήματος που ονομάζεται 11-10 ή spread bet. Στοιχηματίζοντας 11 $, κερδίζετε 10 $ εάν το σκορ της ομάδας σας καλύπτει το spread. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που το online αθλητικό βιβλίο βγάζει τα χρήματά του.

Ένα στοίχημα over-under είναι επίσης ένα στοίχημα 11-10. Με αυτόν τον τύπο στοιχήματος, το συνολικό σκορ των δύο ομάδων που έπαιξαν θα είναι είτε πάνω είτε κάτω από το συνολικό σκορ που αναφέρθηκε πριν από το παιχνίδι. Το στοίχημα στο σκορ που τελειώνει ονομάζεται «στοίχημα στην μπάλα». Το στοίχημα στο σκορ που βρίσκεται κάτω ονομάζεται «στοίχημα στο ρολόι».

Το στοίχημα πρότασης είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου το online αθλητικό βιβλίο επιλέγει ποιες είναι οι πιθανότητες και οι συνθήκες του στοιχήματος. Αυτός ο τύπος στοιχήματος μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντος, ακόμη και λίγη διασκέδαση κατά καιρούς, γιατί οι συνθήκες μπορεί να είναι τόσο ασυνήθιστες όσο ποιες από τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες θα κάνουν τα περισσότερα touchdowns, ποια από τις δύο ομάδες μπάσκετ θα σκοράρει τους περισσότερους τρεις πόντους ή ακόμα και ποια κάθε παίκτης θα κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση για την ομάδα. Οι πιθανότητες για αυτό το είδος στοιχήματος είναι μερικές φορές 11-10, αλλά μπορεί να είναι καλύτερες ή χειρότερες ανάλογα με τις περιστάσεις.

Ένα στοίχημα parlay συμβαίνει όταν στοιχηματίζετε σε περισσότερα από ένα γεγονότα, συνήθως τρία. Αυτός ο τύπος στοιχήματος σας δίνει πολύ υψηλότερη πληρωμή εάν πρέπει να κερδίσετε, αλλά το catch είναι ότι όλα τα γεγονότα που στοιχηματίζετε θα πρέπει να κερδίσουν. Εάν ακόμη και ένας από αυτούς χάσει, όλοι χάνουν και χάνετε το ποσό που στοιχηματίζετε.

Ένα στοίχημα γραμμής χρημάτων φαίνεται μάλλον τρομερό, ειδικά σε κάποιον που μόλις μπαίνει σε διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα, αλλά είναι πραγματικά ένα από τα απλούστερα στοιχήματα όλων. Ονομάζεται επίσης στοίχημα Straight Up, και δεν έχει νόημα να εξεταστεί. Θα επιλέξετε απλώς το άθλημά σας και στη συνέχεια η ομάδα που νομίζετε ότι θα είναι είτε το αουτσάιντερ είτε το αγαπημένο. Σε ένα στοίχημα γραμμής χρημάτων, το αθλητικό βιβλίο θα περιλαμβάνει αριθμούς που είναι εκατοντάδες, με ένα σύμβολο συν ή πλην δίπλα τους. Αυτοί οι αριθμοί θεωρούνται «γραμμή χρημάτων» και είναι οι πολλαπλασιαστές για τα στοιχήματα.

Εάν το χρηματικό όριο για την ομάδα σας αναφέρεται ως 100, θα κάνετε ένα ζυγό στοίχημα. Αυτό σημαίνει ότι θα ποντάρετε το ίδιο ποσό που θα λάβετε πίσω. Εάν η γραμμή χρημάτων είναι -110, τότε πρέπει να βρείτε το χρηματικό ποσό που έχετε αποφασίσει να στοιχηματίσετε, συν 10%. Αυτό το επιπλέον 10% είναι γνωστό με το όνομα «χυμός». Εάν το χρηματικό όριο για την ομάδα σας αναφέρεται ως +110, τότε απλώς τοποθετείτε το στοίχημά σας με το ποσό που επιλέγετε να στοιχηματίσετε. Εάν κερδίσετε ένα στοίχημα γραμμής χρημάτων, λαμβάνετε το ποσό του στοιχήματός σας συν 10% πίσω. Για παράδειγμα, αν στοιχηματίσετε χυμό 10,00 $ και 1,00 $ σε μια γραμμή χρημάτων -110 και κερδίσει, κερδίζετε 21 $. 00

Ένα στοίχημα teaser στο αθλητικό στοίχημα είναι στην πραγματικότητα ένα στοίχημα πρόταση που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις αποδόσεις για το στοίχημα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, έτσι ώστε το στοίχημα να είναι υπέρ σας. Μπορείτε να ανεβείτε ή να κατεβάσετε πόντους, και πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον δύο ομάδες, όπως γίνεται σε ένα στοίχημα parlay. Μπορείτε να συμπεριλάβετε έως και 6 ξεχωριστές ομάδες σε ένα στοίχημα teaser, αλλά όλες οι επιλεγμένες ομάδες πρέπει να κερδίσουν για να κηρυχθεί το στοίχημά σας νικηφόρο. Μόλις τελειώσουν τα παιχνίδια, οι πόντοι από το στοίχημα teaser προστίθενται ή αφαιρούνται από τα τελικά αποτελέσματα. Οι πιθανότητες για στοιχήματα teaser μπορεί να είναι διαφορετικές κάθε φορά, οπότε είναι καλό να ελέγχετε πάντα το αθλητικό βιβλίο πριν τοποθετήσετε το στοίχημά σας.

Μια συμβουλή που πρέπει να θυμάστε είναι ότι γενικά, όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα σε οποιοδήποτε άθλημα που μπορεί να τερματίσει με υψηλό σκορ, όπως το ποδόσφαιρο, θα έχετε ένα spread. Τα αθλήματα όπου το τελικό σκορ είναι χαμηλό , όπως στο μπέιζμπολ θα έχει ένα χρηματικό όριο. Να θυμάστε επίσης ότι οι ευνοϊκές αποδόσεις σε ένα παιχνίδι μερικές φορές μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας. Τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα σάς επιτρέπουν να μεταβείτε εύκολα από το αθλητικό βιβλίο στο αθλητικό βιβλίο για να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις.

Διαβάστε επίσης Υπέροχες συμβουλές για στοιχήματα αθλητικού συστήματος

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αναζήτηση...

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο για να μείνετε ενημερωμένοι