Στοίχημα αλόγων 

Cody Albert

Στοίχημα σε ιπποδρομίες και διαχείριση των χρημάτων σας – Τρίτο μέρος

Αφού καλύψαμε ένα άρθρο σχετικά με τη σημασία του στοιχηματισμού σε άλογα αξίας και όχι μόνο σε φαβορί, και ένα άλλο σχετικά με την αναγκαιότητα να έχετε μια στοιχηματική τράπεζα ή ένα δομημένο σχέδιο στοιχηματισμού κατά το στοίχημα, αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο σχετικά με τα λάθη που συνήθως κάνει κάποιος ενώ στοιχηματίζετε σε άλογα.  

Αυτό είναι το τρίτο σε μια σειρά άρθρων σχετικά με τα στοιχήματα σε ιπποδρομίες κερδοφόρα μέσω λογικής διαχείρισης χρημάτων.

Έχω συζητήσει μέχρι τώρα γιατί το Στοίχημα NFL να ψάχνετε για αξία σε άλογα, και όχι απλώς να ποντάρετε σε φαβορί είναι τόσο σημαντικό. Αυτό ήταν στο πρώτο άρθρο αυτής της σειράς.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο άρθρο τόνισα το σημείο ότι αν δεν χρησιμοποιείτε τράπεζα στοιχημάτων, ή δεν έχετε δομημένο σχέδιο στοιχήματος, τότε παίζετε με φωτιά. Εν ολίγοις, αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος όταν στοιχηματίζετε σε άλογα.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείτε να κάνετε ως κυνηγός

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω ενδεχομένως το πιο κοινό λάθος που κάνουν οι παίκτες όταν στοιχηματίζετε σε άλογα. Αυτό είναι που ίσως όλοι μας είμαστε ένοχοι να κάνουμε σε ένα σημείο ή άλλο, καθώς ο πειρασμός μπορεί συχνά να αποδειχθεί πολύ μεγάλος.

Λοιπόν, για ποιο λάθος μιλάω; Κυνηγάει τις απώλειές σας.

Ο λόγος που αφιερώνω ένα ολόκληρο άρθρο σε αυτό το θέμα, είναι επειδή μπορεί κυριολεκτικά να βγάλει το πουκάμισο από την πλάτη σας καθώς τα πράγματα μπορούν να κλιμακωθούν τόσο γρήγορα.

Επιπλέον, ξέρω από πρώτο χέρι πώς μπορεί να συμβεί αυτό, όπως έκανα προοδευτικό στοίχημα (ένα σικ όνομα για να κυνηγήσω τις απώλειές σας!) Πριν από αρκετά χρόνια, πριν γίνω ο πειθαρχημένος παίκτης που είμαι σήμερα.

Πώς να κυνηγάτε τις απώλειές σας μπορεί γρήγορα να παραμείνει εκτός ελέγχου

Ο ευκολότερος τρόπος για να το εξηγήσετε αυτό είναι χρησιμοποιώντας ένα απλό παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι ένας παίκτης τοποθετεί 50 £ σε ένα άλογο και χάνει. Αυτό που συμβαίνει μετά είναι ο παίκτης να επιλέξει ένα άλλο άλογο σε διαφορετική κούρσα. Ωστόσο, αντί να τοποθετήσει άλλα 50 £ σε αυτό το άλογο, ο παίκτης αισθάνεται την ανάγκη να κερδίσει επίσης αυτό που έχασε στο πρώτο του άλογο και έτσι ποντάρει 100 £.

Όταν χάσει αυτό το δεύτερο άλογο, ο παίκτης είναι τώρα κάτω των 150 £, ακριβώς έτσι. Και έτσι ο παίκτης επιλέγει ένα άλλο άλογο που είναι ένα νεκρό πιστοποιητικό για να κερδίσει τον αγώνα του, και του στην τιμή των 2/1, οπότε τι κάνει ο παίκτης;

Δεν τοποθετεί 50 £ στο άλογο για να αποζημιώσει £ 100 και μόνο 50 £ κάτω για την ημέρα, ω όχι. Κυνηγάει τις απώλειές του τοποθετώντας ένα άλλο στοίχημα 100 £, πιστεύοντας ότι το κέρδος των £ 200 που θα πάρει θα αντισταθμίσει τις απώλειές του των £ 150, συν κέρδος £ 50. Σωστά?

Λοιπόν, ναι, μαθηματικά και θεωρητικά αυτό είναι σωστό, αλλά ας εξετάσουμε αυτήν την εξίσωση πιο προσεκτικά για να δούμε τι μεγάλο λάθος στοίχημα-ποδοσφαίρου κάνει αυτός ο παίκτης ποντάροντας σε άλογα με αυτόν τον τρόπο.

Μην παραβιάσετε έναν από τους χρυσούς κανόνες στοιχηματισμού

Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει αυτός ο παίκτης είναι να ποντάρει 100 £ για να κερδίσει 50 £, καθώς αυτό είναι το κέρδος που θα κάνει, συνυπολογίζοντας τα 150 £ που έχει ήδη χάσει. Είσαι μαζί μου? 

Αυτό είναι σαν να ποντάρετε σε φαβορί 2/1-on, όπου πρέπει να βάλετε 2 £ για να κερδίσετε πίσω 1 £. Αυτό είναι τρέλα, καθώς δεν υπάρχει καμία απολύτως αξία σε αυτό το στοίχημα και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που μίλησα στο πρώτο άρθρο αυτής της σειράς.

Και αυτό υποθέτει ότι το τρίτο του άλογο κερδίζει!

Είναι γεγονός ότι οι καλοί παίκτες συνηθίζουν. όταν στοιχηματίζετε σε ιπποδρομίες θα περνάτε πάντα με ένα χαμένο τρέξιμο, μπορεί να είναι δύο άλογα, πέντε άλογα ή περισσότερα, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε τη καταιγίδα και αυτό γίνεται μέσω των αξιών άλογα που συζήτησα στο πρώτο άρθρο σε αυτό σειρά.

Ακόμα και οι καλύτεροι αναβάτες ιπποδρομιών, αυτοί που εργάζονται για εφημερίδες και στην τηλεόραση, έχουν χάσει τις διαδρομές και είναι τόσο κοντά στο να είναι ειδικοί όσο θα έχετε. Έτσι το περνάμε όλοι , και το μυστικό παραμένει επικεντρωμένο και πιστό στο σχέδιό σας – χωρίς να αγνοούμε το σχέδιο μόνο και μόνο επειδή μερικά άλογα δεν έχουν κερδίσει.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αναζήτηση...

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο για να μείνετε ενημερωμένοι