Στοίχημα Γραμμές Μια πλήρης εξήγηση για στοιχήματα

Cody Albert

Στοιχηματικές γραμμές

Είστε νέοι στον κόσμο των στοιχημάτων και θέλετε να γνωρίζετε τους όρους και την ορολογία που περιλαμβάνει; Τώρα αναρωτιέστε τι σημαίνει μια γραμμή στοιχημάτων και γιατί πρέπει να το γνωρίζετε. Βασικά, οι γραμμές πονταρίσματος υποδεικνύουν το ποσό των μετρητών που θα λάβετε για να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο στοίχημα. Μερικοί από τους αρχάριους και τους ενδιάμεσους θα πρέπει να εξοικειωθούν λίγο με αυτόν τον τύπο στοιχήματος για να καταλάβουν.

Είστε νέοι στον κόσμο των στοιχημάτων και θέλετε να γνωρίζετε τους όρους και την ορολογία που περιλαμβάνει; Τώρα εσύ

αναρωτιέστε τι σημαίνει μια γραμμή στοιχημάτων και γιατί πρέπει να το γνωρίζετε.

Βασικά, οι γραμμές πονταρίσματος υποδεικνύουν το ποσό των μετρητών που θα λάβετε για να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο στοίχημα. ο

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος υπολογισμού των γραμμών πονταρίσματος είναι μέσω της χρήσης του

το ποσό 100 $ ΗΠΑ ως οδηγό αναφοράς.

Αν καταλάβετε γραμμές στοιχήματος, NFL θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι αρκετά απλό. Οι γραμμές πονταρίσματος θα είναι (-) ή (+).

Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε -200, θα πρέπει να ποντάρετε 200 $ για να κερδίσετε 100 $. Αυτό σημαίνει ότι

Εκτός από την ανάκτηση του αρχικού στοιχήματός σας των 200 $, κερδίζετε επίσης επιπλέον 100 $ ως κέρδος από τη νίκη του στοιχήματος.

Τώρα, αν κοιτάξετε τη γραμμή στοιχημάτων και βρείτε το +200 και δώσετε ένα στοίχημα 100 $ ΗΠΑ, τότε θα λάβετε μια πληρωμή ύψους

200 US $ με βάση τη γραμμή στοιχήματος + 200. Έτσι, σε αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα, κερδίζετε 200 $.

Στα λεξικά στοιχημάτων, οι γραμμές στοιχήματος ορίζονται ως αναφερόμενες αποδόσεις σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που μπορεί να σχετίζεται με πόντους ή το moneyline.

Τώρα ας επικεντρωθούμε στον όρο χρηματικών ορίων που μπορεί να φανεί στις περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες στοιχημάτων που γίνονται στο

Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής.

Στην πραγματικότητα, ο όρος moneyline είναι επίσης γνωστός στη γλώσσα ως αμερικανικές αποδόσεις. Αυτή η μορφή στοιχηματισμού χρημάτων χρησιμοποιεί τα (-) ή (+) και ακολουθείται από 3 ψηφία. Ένα παράδειγμα είναι -500 ή +500.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ορίσετε τον Στοίχημα αλόγων όρο χρηματικών ορίων όσον αφορά το γλωσσάριο των αθλητικών στοιχημάτων είναι μέσω των πιθανοτήτων για ένα απλό αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου αθλητικού γεγονότος ή παιχνιδιού.

Το moneyline είναι μια κατάλληλη δομή για εκείνους που μόλις αρχίζουν να γοητεύονται στον κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων, καθώς είναι ένα απλό στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι, αυτό είναι όλο. Ένα παράδειγμα που μπορούμε να σας δώσουμε είναι ένα χρηματικό ποσό σε ένα παιχνίδι μπάσκετ – το New York Knicks εναντίον του LA Lakers.

Στο NY Knicks θα δοθούν -145 αποδόσεις χρημάτων και στο LA Lakers θα έχει -200. Επομένως, αυτή η δομή στην ουσία σημαίνει ότι οι αποδόσεις χρηματικών ορίων στο LA Lakers τους έχουν να κερδίσει το παιχνίδι χωρίς άλλη ρήτρα (χωρίς διάδοση πόντων, ευθεία επάνω κ.λπ.).

Το moneyline είναι στην πραγματικότητα πολύ εύκολο να υπολογιστεί, αν και, ορισμένοι από τους αρχάριους και τους ενδιάμεσους θα πρέπει να εξοικειωθούν λίγο με αυτόν τον τύπο στοιχήματος για να καταλάβουν.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αναζήτηση...

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο για να μείνετε ενημερωμένοι